Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Disney+ in week 17

Greys Anatomy Disney Plus

Het is alweer woensdag en dat betekent dat het tijd is om de balans op te maken wat betreft de meest populaire titels van de week. De laatste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier is verschenen. De Marvel-serie staat nog altijd op de eerste plek in de lijst.

Grey’s Anatomy

Het binnenhalen van Grey’s Anatomy bleek ook een goede keuze. De serie staat al wekenlang in de top en heeft de tweede plek inmiddels stevig vast. Wat betreft films komt Vaiana deze week hoog in de lijst. Big Shot, Joy, en Gnomeo & Juliet hebben de lijst met populaire titels alweer moeten verlaten.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Falcon and the Winter Soldier (-)
    • The Falcon and The Winter Soldier speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Aan het einde van die film zagen we hoe Anthony Mackie als Sam Wilson alias de Falcon en Sebastian Stan als Bucky Barnes alias Winter Soldier bij elkaar kwamen. Nu gaan ze samen een avontuur aan waarbij hun vaardigheden en geduld op de proef gesteld worden.
   2. Grey’s Anatomy (-)
    • Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing.
   3. Vaiana (nieuw)
    • Vaiana is nog erg jong, maar absoluut avontuurlijk. Ze wil hoe dan ook de zee op om haar volk te redden. Daar ontmoet ze halfgod Maui, die haar begeleidt. Samen zeilen ze de oceaan over in een reis vol actie en monsters die hen dwarsbomen. Vaiana ontdekt tijdens de reis wat zij altijd heeft gezocht: haar eigen identiteit.
   4. Scrubs (+1)
    • Scrubs belicht de vreemde belevenissen van dr John Dorian, oftewel ‘JD’, een co-assistent die werkt in het vreemde Sacred Heart-ziekenhuis, waar humor en tragedie dicht bij elkaar liggen. Samen met zijn collega’s Chris Turk (JD’s vriend uit zijn studententijd) en de mooie, maar sociaal onhandige, Elliot Reid sluit hij elke onvoorspelbare dag af met hilarische resultaten.
   5. Frozen II (nieuw)
    • Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Vragen over het verleden lokken Elsa naar het onbekende – naar de betoverde bossen en duistere zeeën voorbij Arendelle. De antwoorden roepen haar, maar vormen ook een bedreiging voor haar koninkrijk.
   6. Family Guy (nieuw)
    • blablablabla
   7. WandaVision (nieuw)
    • Ook WandaVision speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. We volgen Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany). De twee leiden een burgerlijk leventje wanneer ze beginnen te ontdekken dat niet alles is wat het lijkt.
   8. Avengers: Endgame (nieuw)
    • Avengers: Endgame is de epische finale van de Infinity Saga. We zien de dramatische confrontatie van de Avengers met de gevaarlijkste schurk van het universum: Thanos. Nadat verwoestende gebeurtenissen de helft van de wereldbevolking heeft weggevaagd en hun gelederen heeft gebroken, proberen de overgebleven helden de draad weer op te pakken. Maar ze moeten samenkomen om de orde en harmonie te herstellen in het universum en hun geliefden terug te halen.
   9. Frozen (+1)
    • Frozen is nog steeds uiterst populair. Anna werkt samen met bergbeklimmer Kristoff en zijn loyale rendier Sven in een race om Anna’s zus Elsa te vinden, wiens ijskrachten het koninkrijk Arendalle in een eeuwige winter gestort heeft.
   10. How I Met Your Mother (-4)
    • How I Met Your Mother is al seizoenenlang een groot succes. Ted beschrijft via flashbacks zijn epische zoektocht naar de ware liefde. Zo vertelt hij zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet.