Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Disney+ in week 18

22 vs Earth Disney Plus Soul

Disney+ doet de laatste tijd zijn uiterste best om heel wat nieuwe titels toe te voegen aan het aanbod. Daardoor verandert de lijst met meest populaire titels van de week ook regelmatig. Deze week hebben we een hagelnieuwe nummer één met 22 vs Earth, de prequel van Soul.

Nomadland

Ook nieuwkomer Nomadland, bij de Oscars verantwoordelijk voor verschillende prijzen, kan meteen op een plek rekenen in de top lijst. De film staat op een knappe tweede plek, voor The Falcon and the Winter Soldier dat deze week plaatsneemt op de derde plek. Hieronder vind je de complete top tien meest populaire titels van dit moment.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. 22 vs. Earth (nieuw)
    • 22 vs. Earth neemt ons mee naar de tijd vóór Soul. 22 weigert naar de aarde te gaan. Ze trekt nu een bende van vijf andere nieuwe zeilen naar zich toe in haar poging tot rebellie. Dat leidt tot een verrassende onthulling over de zin van het leven.
   2. Nomadland (nieuw)
    • Nomadland was al goed voor aardig wat prijzen en sinds kort is hij ook op Disney+ Star te bekijken. Als gevolg van een economische recessie pakt Fern (Frances McDormand) haar busje in en ontdekt ze een ander soort leven in het uitgestrekte landschap van het Amerikaanse westen. Onderweg sluit ze vriendschap met andere nomaden in deze ontroerende film over hoop en veerkracht van regisseur Chloé Zhao met onder anderen David Strathairn.
   3. The Falcon and the Winter Soldier (-2)
    • The Falcon and The Winter Soldier speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Aan het einde van die film zagen we hoe Anthony Mackie als Sam Wilson alias de Falcon en Sebastian Stan als Bucky Barnes alias Winter Soldier bij elkaar kwamen. Nu gaan ze samen een avontuur aan waarbij hun vaardigheden en geduld op de proef gesteld worden.
   4. Vaiana (-1)
    • Vaiana is nog erg jong, maar absoluut avontuurlijk. Ze wil hoe dan ook de zee op om haar volk te redden. Daar ontmoet ze halfgod Maui, die haar begeleidt. Samen zeilen ze de oceaan over in een reis vol actie en monsters die hen dwarsbomen. Vaiana ontdekt tijdens de reis wat zij altijd heeft gezocht: haar eigen identiteit.
   5. Scrubs (-1)
    • Scrubs belicht de vreemde belevenissen van dr John Dorian, oftewel ‘JD’, een co-assistent die werkt in het vreemde Sacred Heart-ziekenhuis, waar humor en tragedie dicht bij elkaar liggen. Samen met zijn collega’s Chris Turk (JD’s vriend uit zijn studententijd) en de mooie, maar sociaal onhandige, Elliot Reid sluit hij elke onvoorspelbare dag af met hilarische resultaten.
   6. Soul (nieuw)
    • Nadat de prequel van Soul is verschenen, staat ook de Pixar-film meteen weer in de top 10. We volgen muziekleraar Joe Gardner die de kans krijgt om in de beste jazzclub van de stad te spelen. Maar door een ongelukkige val belandt hij op de plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, eigenaardigheden en interesses krijgen voord at ze op aarde komen. Om terug te keren, werkt hij samen met 22.
   7. How I Met Your Mother (+3)
    • How I Met Your Mother is al seizoenenlang een groot succes. Ted beschrijft via flashbacks zijn epische zoektocht naar de ware liefde. Zo vertelt hij zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet.
   8. Frozen II (-3)
    • Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Vragen over het verleden lokken Elsa naar het onbekende – naar de betoverde bossen en duistere zeeën voorbij Arendelle. De antwoorden roepen haar, maar vormen ook een bedreiging voor haar koninkrijk.
   9. Family Guy (-3)
    • De animatieserie ‘Family Guy’ gaat over de avonturen van de familie Griffin. Peter en zijn huisvrouw Lois wonen in Quahog, Rhode Island, en hebben drie bijzondere kinderen en een pratende hond.
   10. Frozen (-1)
    • Frozen is nog steeds uiterst populair. Anna werkt samen met bergbeklimmer Kristoff en zijn loyale rendier Sven in een race om Anna’s zus Elsa te vinden, wiens ijskrachten het koninkrijk Arendalle in een eeuwige winter gestort heeft.