Trailers

Eerste beelden vervolg High School Musical verschenen

High School Musical The Series Netflix

Disney Plus heeft eindelijk de eerste beelden van het vervolg van High School Musical naar buiten gebracht. Achter de schermen wordt al langere tijd gewerkt aan High School Musical: The Musical: The Series. Nu zijn we eindelijk meer te weten gekomen over de serie en is het verhaal bekend.

High School Musical

In High School Musical: The Musical: The Series komen we opnieuw op East High terecht. Inmiddels zijn we echter al vijftien jaar verder en zitten er logischerwijs andere leerlingen op de school dan voorheen. Zo is onder meer Zac Efron vertrokken, maar is bijvoorbeeld Joshua Bassett daarvoor in de plaats gekomen. In de serie komt de musicaldocente erachter dat East High nog nooit de musicalversie van de originele film heeft opgevoerd.

Om daar verandering in te brengen, gaat ze aan de slag met audities om de nieuwe Troy, Gabriella, Ryan en Sharpay te vinden. In de serie wordt met een knipoog teruggekeken naar de film en komen onder meer bekende liedjes voorbij. Daarnaast volgen we ook de dingen die deze jongeren bezighouden. Denk daarbij aan nieuwe liefdes, nieuwe rivalen, nieuwe en verbroken vriendschappen en nog veel meer.

Trailer vervolg High School Musical

Disney+ heeft tijdens D23 Expo eindelijk de officiële trailer van de High School Musical serie gelanceerd. De serie telt tien afleveringen en is vanaf 12 november te bekijken bij de nieuwe streamingdienst. De cast bestaat uit: Joshua Bassett (Rciky), Olivia Rodrigo (Nini), Kate Reinders (Miss Jenn), Sofia Wylie (Gina), Matt Cornett (E.J.), Dara Renee (Kourtney), Julia Lester (Ashlyn), Frankie A. Rodriguez (Carlos), Larry Saperstein (Big Red) en Mark St. Cyr (Mr. Mazzara). Hieronder zie je alvast de trailer.

Trailer High School Musical: The Musical: The Series