Marvel

Eerste trailer Marvel’s Hero Project verschenen

Hero Project Marvel

Disney Plus is inmiddels al bijna een maand te bekijken in Nederland. Pas zodra de streamingdienst officieel gelanceerd wordt, kunnen we ook aan de slag met nieuwe Original-titels van de dienst. Een daarvan is het veelbelovend Marvel’s Hero Project. Daar is nu een eerste officiële trailer van verschenen.

Marvel’s Hero Project

Marvel’s Hero Project is een serie bestaande uit twintig afleveringen. In de reeks worden we meegenomen in de wereld van twintig verschillende kinderen. Deze jonge helden zorgen voor een opmerkelijk en positieve verandering in hun eigen omgeving.

Ze wijden hun leven aan onzelfzuchtige en moedige daden. In de Marvel’s Hero Project worden deze kinderen in het zonnetje gezet. Marvel-stripredacteuren verwerken de verhalen van deze kinderen in echte strips. Die strips komen gratis beschikbaar in de Marvel Digital Comics Store.

Hero Project op Netflix

Marvel’s Hero Project is één van de titels die we op 12 november direct mogen verwachten bij de officiële lancering van Disney Plus. De hartverwarmende serie is inmiddels met onderstaande trailer alvast van zijn eerste beelden voorzien.

Bekijk de trailer