Marvel

Epische trailer biedt kijkje in nieuwe Marvel-films en -series

Black Widow Disney Plus

Goed nieuws voor de fans van Marvel. Als alles volgens plan verloopt, mogen we dit jaar nog vier nieuwe films verwachten in het Marvel Cinematic Universe. Ondertussen is er ook meer bekend geworden over de nieuwe titels voor 2022 en 2023.

Nieuwe films

Voor Marvel-fans zijn het goede tijden. Eerder werd al duidelijk dat we binnenkort aan de slag kunnen met Black Widow. Nu zijn daar nog meer titels bij gekomen. Er komt een nieuwe Spider-Man film aan en de nieuwe films Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en The Eternals. De films hebben ook meteen een releasedata. Een aantal wisten we al en anderen zijn nieuw. Zo komt Black Widow op 9 juli, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op 3 september, The Eternals op 5 november en Spider-Man No Way Home op 17 december.

In de trailer zien we ook meer van titels die pas in 2022 en 2023 verschijnen. Doctor Strange in The Multiverse of Madness komt op 25 maart, Thor: Love and Thunder op 6 mei, Black Panther: Wakanda Forver op 8 juli en The Marvels op 11 november. Een jaar later kunnen we aan de slag met Anti-Man and the Wasp: Quantumania. Die film staat gepland voor 17 februari. Guardians of the Galaxy Vol.3 komt op 5 mei.

Bekijk de trailer