Disney Plus Nederland

Heeft Disney+ een storing?

Heeft Disney+ een storing? Het is je vast weleens gebeurd… Je zit helemaal klaar om aan de slag te gaan met jouw favoriete film of serie en dan blijkt de streamingdienst eruit te liggen. Op Disney+ komen storingen niet vaak voor, maar het kan natuurlijk altijd voor komen dat de dienst om wat voor reden dan ook even buiten gebruik is. Bijvoorbeeld door een technische fout. In dit artikel houden we de grote storingen op Disney+ bij.

Storing Disney+

Voortaan altijd op de hoogte zijn of Disney+ een storing heeft? Houdt deze pagina dan goed in de gaten. Is er geen storing bekend? dan is het ook mogelijk dat de foutmelding slechts individueel is. In dat geval doe je er goed aan een kijkje te nemen tussen de foutcodes van Disney+ om het probleem op te lossen.

Grote storingen

Sinds de release van Disney+ op 12 november is het rustig wat betreft storingen. De grootste storing vond plaats op de releasedag van de streamingdienst. Die storing betrof inlogproblemen en problemen met het afspelen van video’s. Hieronder vind je een overzicht van de storingen die tot op heden hebben plaatsgevonden:

  • 24 november
  • 12 november