Contact Disney+

Hoe neem je contact op met Disney+?

Hoe neem je contact op met Disney+? Krijg je een foutmelding op Disney Plus of heb je om een andere reden contact nodig met Disney? Dan is dat gelukkig eenvoudig mogelijk via verschillende wegen. In dit artikel lees je alles over hoe je contact kunt krijgen met Disney+.

Hoe neem je contact op met Disney+?

Heb jij een brandende vraag voor de helpdesk van Disney+? Wacht dan niet langer en neem contact op met de liveondersteuning van de streamingdienst. De helpdesk is zeven dag per week beschikbaar van 08.00 uur ’s ochtends tot 00.00 uur in de nacht. De manier waarop je contact opneemt met de streamingdienst heeft uiteraard ook invloed op de snelheid van de reactie.

Contact via chat

De vier verschillende manieren waar je uit kunt kiezen, zijn de chat, de telefoon, de e-mail en Twitter. Allereerst behandelen we de chat. De chat is te bereiken via het helpcenter van Disney+. Voordat je met iemand van de helpdesk kunt chatten, wordt er eerst gevraagd waar jouw bericht over gaat.

Op die manier hoopt de dienst het eerst op te kunnen lossen met de meest gestelde vragen. Als dat niet lukt, dien je jouw naam, e-mailadres en omschrijving van jouw probleem in te vullen. Je ziet vervolgens hoelang de wachttijd is en hoeveel wachtenden er nog voor jou zijn. Zodra je aan de beurt bent, wordt jouw vraag beantwoord door een medewerker.

Contact via telefoon

Heb jij sneller hulp nodig? Dan kun je er ook voor kiezen om de helpdesk van Disney+ te bellen. De streamingdienst is gratis bereikbaar via het telefoonnummer 08000221476. Vanuit het buitenland is het telefoonnummer te bellen via +31202622124. Vervolgens krijg je razendsnel iemand aan de lijn die je verder helpt met jouw vraag.

Contact via mail of Twitter

Heb je niet gelijk binnen een paar minuten antwoord nodig, dan kun je ook via andere wegen contact zoeken met Disney+. Zo kun je ervoor kiezen om jouw vraag naar de helpdesk te mailen. Ook dat werkt via het helpcenter van Disney+. Tot slot is de streamingdienst ook te bereiken door een Tweet te sturen naar het Disney+ Help account.