film of serie aanvragen disney+

Hoe vraag je een film of serie aan op Disney+?

Hoe vraag je zelf een serie of film aan voor Disney+? Het aanbod van de streamingdienst is inmiddels al flink gevuld. Zo maakt de streamingdienst onderscheid tussen Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Ook zijn een aantal titels van Fox te bekijken op de streamingdienst. Toch zou het maar zo kunnen dat er nog een titel ontbreekt die je graag zou willen bekijken. Die kun je opvragen in het feedback systeem van Disney Plus.

Hoe vraag je een film of serie aan op Disney+?

Disney Plus heeft het mogelijk gemaakt om films en series aan te vragen voor de streamingdienst. Dit wordt mogelijk gemaakt door een feedback systeem. Door de volgende stappen te volgen kom je in het feedback systeem terecht en kun je jouw favoriete film of serie aanvragen voor het aanbod van Disney+.

  • Open de Disney app of de website.
  • Klik op je profielicoontje en druk vervolgens op ‘Help’.
  • Klik in het volgende scherm op ‘Feedback geven’.
  • Disney+ vraagt je vervolgens: ‘Wat wil je doen?’, scroll naar de optie ‘Een film of serie aanvragen’.
  • In het volgende scherm kun je vervolgens drie titels aanvragen.

Disney+ bepaalt welke films en series verschijnen

Door het feedback formulier van Disney+ in te vullen, ben je er niet zeker van dat de film of serie ook daadwerkelijk wordt toegevoegd aan het aanbod. De streamingdienst zal de formulieren echter wel serieus doornemen en extra moeite doen om titels die veel worden aangevraagd ook daadwerkelijk toe te voegen aan zijn streamingdienst. Dat blijft uiteindelijk echter wel afhankelijk van de beschikbaarheid van een film of serie.