Disney Plus Algemeen

Hoe werkt de downloadfunctie op Disney+?

Hoe werkt de Downloadfunctie op Disney+? Met Disney Plus is het mogelijk om van tevoren bepaalde films en series te downloaden om ze later te bekijken wanneer je even geen goede internetverbinding hebt. Maar hoe werkt de downloadfunctie op Disney+ precies en zijn er dingen waar je rekening mee moet houden? In dit artikel vertellen we je alles over de downloadfunctie van Disney+. Zo kun je bijvoorbeeld op maximaal tien apparaten tegelijk downloads opslaan.

Films of series downloaden op Disney+

Ga je op vakantie of heb je een andere reden waarom je jouw datagebruik even wilt minimaliseren? Dan doe je er goed aan om van tevoren alvast wat films of series te downloaden via Disney+. Dit kan door gebruik te maken van de applicatie van de streamingdienst. Download en installeer de applicatie, log in op jouw account en volg onderstaande stappen:

  • Kies een film of serie die jij wilt downloaden
  • Klik op het symbooltje met een pijltje naar beneden en een liggend streepje
  • De film of serie wordt nu gedownload, om de voortgang te bekijken klik je rechtsonderin op Downloads

Disney Plus download

Gedownloade film of serie afspelen

Heb jij een film of serie gedownload en wil je de titel nu bekijken? Dat kan door in de menubalk onderin de app opnieuw te klikken op het symbooltje met een pijltje naar beneden en een liggend streepje. Daar vind je al jouw downloads en kun je ze meteen afspelen.

Downloads wissen

Heb jij en aantal films of series gedownload en ze inmiddels bekeken? Dan kun je ze gelukkig ook eenvoudig weer verwijderen. Zo creƫer je ruimte om volgende keer weer andere titels op te kunnen slaan. Het verwijderen van downloads gaat als volgt:

  • Klik rechtsonderin de menubalk op de Download-knop
  • Tik op bewerken
  • Klik op het vakje rechts van de titel die je wilt verwijderen
  • Klik vervolgens rechtsonderin op het prullenbak-icoontje