Disney Plus

Wordt mijn Disney+ account misbruikt?

Heb jij het idee dat jouw account op Disney+ wordt misbruikt? Heb je het gevoel dat meer mensen naar de content van de streamingdienst kijken via jouw account dan de bedoeling is? Mogelijk heb je jouw Disney-account eens uitgeleend en weet je niet eens meer dat het gebruikt wordt door anderen. Alhoewel Disney dit overzicht niet heel uitgebreid heeft, is er wel een manier om erachter te komen of andere mensen meekijken op jouw Disney-account.

Verder kijken

Op dit moment is er één manier om in de gaten te houden of jouw account op Disney+ misbruikt wordt. Dat doe je door de ‘Verder kijken’ lijst in de gaten te houden. Deze lijst houdt precies bij waar je bent gebleven in een film of serie en geeft een aanknopingspunt voor of jouw account niet door anderen wordt gebruikt. Zodra je titels ziet die jij niet hebt bekeken, weet je dat jouw account misbruikt wordt.

Wachtwoord wijzigen

Zodra je erachter bent gekomen dat jouw account misbruikt wordt, dan doe je er goed aan om je wachtwoord te veranderen. Ook wanneer je twijfelt, kun je het best je wachtwoord veranderen. Op die manier moet op ieder apparaat opnieuw ingelogd worden op Disney+. Zo voorkom je dat mensen ongemerkt mee profiteren van jouw Disney Plus-abonnement. Het wijzigen van je wachtwoord doe je door de volgende stappen te volgen:

  • Klik op het profiel-icoontje
  • Druk vervolgens op ‘Account’
  • Klik op ‘Wachtwoord wijzigen’
  • Typ je oude wachtwoord en nieuwe wachtwoord in en jouw account is weer veilig

Disney wachtwoord wijzigen