Star

Fox maakt releasedatum 9-1-1 seizoen 5 bekend

9-1-1 Disney Plus

Fox heeft het uitzendschema voor in het najaar bekendgemaakt. Daaruit wordt duidelijk dat Amerikaanse kijkers niet lang hoeven te wachten op de release van gloednieuwe afleveringen. Op 20 september keert 9-1-1 in Amerika terug voor wekelijkse afleveringen. De vraag is alleen de serie ook op Disney+ Star razendsnel terugkeert voor nieuwe afleveringen.

Star

Disney+ lanceerde eerder dit jaar een speciaal Star-gedeelte. Daarin werden series en films opgenomen van onder maar ABC, 20th Television, Hulu en Fox. Door de lancering van Star kunnen we op Disney+ tegenwoordig ook aan de slag met 9-1-1. Alle vier de seizoenen van 9-1-1 zijn daar te bekijken. In de Amerikaanse actiedramaserie draait het om de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten presteren.

9-1-1 seizoen 5 op Disney+

De grote vraag is alleen wanneer we 9-1-1 seizoen 5 op Disney+ Star mogen verwachten. Nu bekend is geworden dat het vijfde seizoen op 20 september van start gaat op Fox in Amerika, is het wachten op de releasedatum op Disney. Het valt niet uit te sluiten dat seizoen 5 direct mee zal lopen met de afleveringen in Amerika. In dat geval kunnen we vanaf eind september iedere week aan de slag met een nieuwe aflevering van de serie.

Wil jij als eerste weten wanneer 9-1-1 seizoen 5 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!