Laatste Nieuws

Free Guy met Ryan Reynolds op woensdag al op Disney+

Free Guy Netflix

Disney+ komt met een cadeautje. Al vanaf woensdag 29 september is de film Free Guy te bekijken op Disney+. Daarmee is Disney er opnieuw razendsnel bij. De film ging tenslotte pas op 11 augustus dit jaar in première in de Nederlandse bioscopen.

Free Guy

De film Free Guy is met een 7.4 op IMDb goed ontvangen. In de film is een hoofdrol weggelegd voor Ryan Reynolds. Hij vertolkt de rol van Guy, een bankmedewerker die vastgeroest zit in een vast routine. Zijn dag bestaat uit wakker worden, naar zijn werk gaan, een potje softbal verliezen en wat drinken met zijn teamgenoten. Ook overleeft hij een bankoverval. De dag van Guy ziet er doorgaans altijd hetzelfde uit. Al verandert er morgen één dingetje: Hij vindt een bijzondere bril waarmee hij in een open-world videospel terechtkomt.

We hadden verwacht dat we op Disney+ nog een tijdje zouden moeten wachten op de release van de film. Zo hebben we gemerkt dat tussen de release in de bioscoop en de release op de streamingdienst al gauw zo’n half jaar zou duren. Nu is duidelijk geworden dat Free Guy vanaf woensdag 29 september op Disney+ Star te bekijken is.

Bekijk de trailer