Laatste Nieuws

Frozen II al in maart naar Disney+

Frozen 2 Disney+

De releasedatum van Frozen II op Disney+ is flink naar voren geschoven. Eerder deze week maakte Disney bekend dat we vanaf 10 juli aan de slag konden met het vervolg op de succesvolle eerste Frozen film. Nu is duidelijk geworden dat de film al over een paar dagen wordt toegevoegd aan het aanbod van Disney+.

Maart

Disney Plus heeft ervoor gekozen om Frozen II veel eerder naar zijn streamingdienst te brengen dan eerder vermeld. Dat heeft alles te maken met de coronacrisis waar we ons momenteel in bevinden. Dat heeft Disney zover gekregen dat de film niet op 10 juli, maar al op dinsdag 17 maart wordt toegevoegd aan het aanbod. Daarmee hoeven we nog maar drie dagen te wachten tot het zover is.

Frozen II

Daarmee is Frozen II razendsnel naar Disney+ gekomen. De film ging tenslotte op 20 november 2019 in première in de bioscoop en normaal moeten we dan zo’n zeven maanden wachten tot de release op Disney+. In het tweede deel is het de vraag of de magische krachten van Elsa genoeg zijn om de wereld te redden. Daarbij krijgt ze opnieuw hulp van Anna, Kristoff, Olaf en Sven.

Wil jij altijd als eerste weten wanneer nieuwe films op Disney+ staan? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!