Laatste Nieuws Marvel

Goed nieuws voor Falcon and The Winter Soldier

Falcon and the Winter Soldier Disney Plus

Eindelijk goed nieuws voor The Falcon and The Winter Soldier. De Marvel-serie is één van de series die getroffen werd door de uitbraak van het coronavirus. Nu blijkt dat de producties spoedig hervat kan worden.

Tsjechië

Door de uitbraak van het coronavirus moesten ook de opnames van The Falcon and the Winter Soldier per direct worden gestopt. Inmiddels is duidelijk dat de cast spoedig terug mag keren naar Tsjechië om de resterende opnames alsnog te voltooien. Naar verluidt hoeft er slechts nog een paar weken gefilmd te worden om alle opnames klaar te hebben.

Medio mei

Het is mogelijk dat de opnames van onder meer The Falcon and the Winter Soldier medio mei worden hervat. Vanaf dat moment mogen er volgens Czech Film Comission weer internationale producties draaien. Op dat moment is het wel nog de vraag of de cast en crew al wil vertrekken naar Tsjechië, omdat er op dat moment nog strenge voorwaarden gelden. Het is nog onduidelijk wanneer we The Falcon and The Winter Soldier op Disney+ mogen verwachten. Het is niet ondenkbaar dat de geplande release in augustus 2020 niet gehaald worden.