Laatste Nieuws

Grey’s Anatomy en Station 19 vernieuwd

Greys Anatomy Station 19

ABC is met goed nieuws naar buiten gekomen voor Grey’s Anatomy en Station 19. Beide series zijn vernieuwd voor nieuwe seizoenen. Dat betekent dat Grey’s Anatomy een achttiende seizoen krijgt waarvoor Ellen Pompeo (Dr. Meredith Grey) terugkeert. Daarnaast krijgt Station 19, de spin-off van Grey’s Anatomy een vijfde seizoen.

Vernieuwd

Krista Vernoff, de uitvoerend producent van beide shows, gaat ook voor de nieuwe seizoenen aan de slag als producent. “Station 19 en Grey’s Anatomy hebben fantastisch werk verricht door echte helden te eren en door het publiek een blik te geven op een van de grootste medische verhalen van onze tijd”, vertelde Craig Erwich. “Krista en haar team van schrijvers zijn doorgegaan met het leveren van de meeslepende en medelevende verhalen die kenmerkend zijn voor deze shows. We zijn onze getalenteerde cast en crew zo dankbaar voor hun buitengewone werk.”

Zowel Grey’s Anatomy als Station 19 is momenteel te bekijken via Disney. Van Grey’s Anatomy kunnen we op Disney+ aan de slag met zestien seizoenen. Van Station 19 zijn sinds kort twee seizoenen te bekijken. Wanneer de nieuwe seizoenen naar Disney+ Star komen, is nog onduidelijk.