Star

Grey’s Anatomy seizoen 17 in augustus naar Disney+ Star

Greys Anatomy Disney Plus

Het wachten op alweer het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy is bijna voorbij. Disney heeft bekendgemaakt dat seizoen 17 vanaf 11 augustus te bekijken is bij Disney+ Star. Of we op dat moment de eerste aflevering of meteen het complete seizoen mogen verwachten, is voor nu nog onduidelijk.

Ziekenhuisserie

Grey’s Anatomy is al jarenlang een groot succes. De ziekenhuisserie weet heel veel kijkers aan zich te binden. De serie is afkomstig van Shonda Rhimes en neemt ons mee naar Meredith Grey. Ze is de dochter van een van de beste chirurgen en is zelf een aspirant chirurg. Niet alleen de professionele uitdagingen houden haar bezig, maar ook de persoonlijke uitdagingen.

Grey’s Anatomy seizoen 17 op Disney+ Star

Grey’s Anatomy seizoen 17 komt op 11 augustus naar Disney+ Star. Dat maakte de streamingdienst bekend via Twitter. Disney maakte niet bekend of dan meteen het complete seizoen online staat of dat ervoor gekozen zal worden om wekelijks een nieuwe aflevering te lanceren. Het zeventiende seizoen is in de Verenigde Staten inmiddels al twee maanden klaar.