Laatste Nieuws

Het Mysterieuze Benedict Genootschap vernieuwd voor tweede seizoen

Het Mysterieuze Benedict Genootschap Disney Plus Star

Het Mysterieuze Benedict Genootschap is nog niet ten einde gekomen. Disney+ heeft zojuist bekendgemaakt dat de serie vernieuwd is voor een tweede seizoen. De productie daarvan gaat in het begin van 2022 van start. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen we later dat jaar al aan de slag met de nieuwe afleveringen.

Mysterious Benedict Society

Mysterious Benedict Society is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Trenton Lee Stewart. De serie volgt vier weeskinderen die door de excentrieke Mr. Benedict worden gerekruteerd. Zij krijgen we gevaarlijke missie om de wereld te redden van de ‘Grote Crisis’. In het tweede seizoen gaat het team verder als vier onverschrokken weeskinderen een jaar na hun eerste missie worden herenigd. Nu zullen ze samen een gevaarlijke reis moeten beleven om Curtain te stoppen terwijl hij overschakelt naar een nieuwe strategie.

Het Mysterieuze Benedict Genootschap seizoen 2 op Disney+

Het Mysterieuze Benedict Genootschap seizoen 2 lijkt ergens volgend jaar naar Disney+ te komen. De productie van het tweede seizoen start begin 2022 al. Tony Hale, verantwoordelijk voor de rol van Mr. Benedict, vertelde over de serie: “De serie was een absolute sensatie om aan te werken en ik ben de fans en Disney zo dankbaar voor de kans om dit ongelooflijke verhaal te blijven vertellen.”