Laatste Nieuws

High School Musical seizoen 2 in mei op Disney Plus

High School Musical Disney Plus

De terugkeer van High School Musical: The Musical: The Series is in aantocht. Het tweede seizoen van de Disney Plus-reeks wordt op 14 mei toegevoegd aan het aanbod. Ondertussen is ook het verhaal van het tweede seizoen alvast bekendgemaakt.

Seizoen 2

In het tweede seizoen van High School Musical bereiden de East High Wildcats zich voor op het opvoeren van Beauty and the Beast als hun lentemusical. Ze nemen het op tegen de rivaliserende school North High om een prestigieuze en moordende theaterwedstrijd. Het seizoen bevat ook gloednieuwe solo’s geschreven door Olivia Rodrigo en Joshua Bassett.

Naast Rodrigo en Bassett als Nini en Ricky zien we ook andere castleden. Sofia Wylia als Gina, Matt Cornett als E.J., Larry Saperstein als Big Red, Julia Lester als Ashlyn, Dara Reneé als Kourtney, Frankie Rodriguez als Carlos, Joe Serafini als Seb, Mark St. Cyr als Mr. Mazzara en Kate Reinders als Miss Jenn. Daarnaast zijn er speciale gasten met Derek Hough (Dancing With the Stars), Olivia Rose Keegan (Days of Our Lives), Roman Banks, Andrew Barth Feldman (Broadway’s Dear Evan Hansen) en Asher Angel (Andi Mack).