Trailers

High School Musical seizoen 2 trailer verschenen

High School Musical Disney Plus

De officiële trailer van het tweede seizoen van High School Musical: The Musical: The Series is verschenen. Vanaf 14 mei kunnen we op Disney+ aan de slag met het tweede seizoen van de serie die geïnspireerd is door de populaire High School Musical-films.

Tweede seizoen

In het tweede seizoen van High School Musical: The Musical – De Serie gaan de studenten aan de slag met de musical Beauty and the Beast. De serie gaat verder waar het in seizoen 1 stopte. Terwijl ze druk bezig zijn met de audities en de repetities, gaan ze ook op persoonlijk vlak door de nodige uitdagingen heen. Zo komen we erachter of Nini het aanbod accepteert, of ze het Ricky vertelt en hoe dat hun relatie zal veranderen.

High School Musical seizoen 2 op Disney+

Het tweede seizoen van High School Musical is in aantocht op Disney+. Vanaf 14 mei 2021 kunnen we op Disney+ aan de slag met nieuwe afleveringen. Naar verwachting gaat het opnieuw om wekelijks nieuwe afleveringen op de serie. In totaal bestaat seizoen 2 uit tien nieuwe afleveringen. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer voor seizoen 2.

➡ Lees ook: High School Musical seizoen 2: Alles wat we al weten