Laatste Nieuws

Hilary Duff geeft update over nieuwe Lizzie McGuire-serie

Lizzie McGuire Disney Plus

Disney+ blijkt achter de schermen nog altijd te werken aan een revival van Lizzie McGuire. De serie was in het verleden uiterst populair, maar het creëren van een revival bleek tot op heden lastig. Zo wil Disney de serie ook kindvriendelijk maken, terwijl Hilary Duff ook meer volwassen thema’s wil behandelen. Haar karakter is inmiddels tenslotte een volwassen vrouw.

Update

Hilary Duff heeft nu een update gegeven omtrent de serie. “Het voelt alsof het onze verantwoordelijkheid is om de fanbase te eren die met haar is opgegroeid”, geeft Hilary aan. Inmiddels lijkt ook Disney steeds meer open te staan voor de ideeën. “Disney heeft een aantal eisen waar het aan moet voldoen voor hun merk, en dat begrijp ik helemaal. Maar zij begrijpen ook wat ik nodig heb. We zijn dus op de weg van: ‘Hey, we hebben dit even gepauzeerd, maar we komen nu weer samen.'”

“Er zijn heel wat creatieve vergaderingen geweest, uiteraard virtueel. Ik denk dat we weer op het juiste pad zitten en ik wil dat het gaat gebeuren. Zij denken daar precies hetzelfde over”, aldus Hilary Duff. Na de coronacrisis lijkt de revival er dan toch echt te komen.