Marvel

Hoe laat komen afleveringen Loki op Disney+?

Loki

Hoe laat komen afleveringen Loki op Disney+? Op woensdag 9 juni is het zover en gaat het eerste seizoen van Loki van start op Disney+. Doordat het inmiddels al de derde Marvel-serie is op Disney+, kunnen we alvast wat zeggen over de releasetijd van Loki. Wie meteen aan de slag wil met de nieuwe afleveringen, hoeft niet tot diep in de nacht wakker te blijven. In plaats daarvan verschijnen de afleveringen in de ochtend op Disney+.

Marvel-serie

Loki is alweer de derde Marvel-serie op Disney+. De serie speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging voor Loki. Hij heeft de Tesseract in handen en heeft de kracht om overal naartoe te reizen. Zelfs de tijd blijkt voor hem geen probleem meer te zijn. Hij sluit zich aan bij de Time Variance Authority. De mysterieuze en krachtige organisatie bewaakt de tijdlijnen in het hele universum.

Hoe laat komen afleveringen The Falcon and the Winter Soldier op Disney+?

Hoe laat komen afleveringen Loki op Disney+? Wie meteen aan de slag wil met de nieuwe afleveringen van Loki, hoef niet tot diep in de nacht wakker te blijven. In plaats daarvan verschijnen de afleveringen namelijk in de ochtend online op Disney+.

Wil je als eerste aan de slag met Loki? Dan doe je er goed aan om een wekker te zetten. Vanaf 09.00 uur in de ochtend staat Loki namelijk online op Disney+. Wekelijks verschijnen er nieuwe afleveringen van de serie online.

Bekijk ook het uitzendschema