Marvel

Hoe laat komen afleveringen The Falcon and the Winter Soldier op Disney+?

Falcon and the Winter Soldier

Hoe laat komen afleveringen The Falcon and the Winter Soldier op Disney+? Vanaf 19 maart kunnen we op Disney aan de slag met de eerste aflevering van de nieuwe Marvel-serie. Gelukkig weten we al hoe laat we de komende weken een nieuwe aflevering van The Falcon and the Winter Soldier op Disney+ mogen verwachten. Zo verschijnen de afleveringen niet in de nacht online, maar doen liefhebbers er goed aan om in de ochtend een wekker te zetten.

Marvel-serie

In navolging van WandaVision heeft Disney+ met The Falcon and the Winter Soldier zijn tweede Marvel-serie te pakken. Ook deze serie speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Sam Wilson alias Falcon en Bucky Barnes alias Winter Soldier werken samen om hun krachten en geduld te testen. Ze komen samen in bizarre avonturen terecht.

Hoe laat komen afleveringen The Falcon and the Winter Soldier op Disney+?

Hoe laat komen afleveringen The Falcon and the Winter Soldier op Disney+? Wie dacht dat hij het best tot diep in de nacht op kon blijven om aan de slag te kunnen gaan met nieuwe afleveringen van The Falcon and the Winter Soldier komt bedrogen uit. De afleveringen verschijnen namelijk niet in de nacht, maar juist in de ochtend. Zo verschijnen afleveringen wekelijks om 09.00 uur in de ochtend. Dat ritme werd ook gevolgd bij WandaVision en The Mandalorian.

Bekijk ook het uitzendschema