Star Wars

Hoe laat komen afleveringen The Mandalorian op Disney+?

The Mandalorian Disney Plus

Hoe laat komen afleveringen van The Mandalorian op Disney? Vanaf 12 november 2019 is het zover. De streamingdienst van Disney wordt officieel gelancerd, nadat Nederland al twee maanden proef mocht draaien. Vanaf dat moment is het ook raak voor de afleveringen van de Star Wars-serie, alleen is er nog wel een grote vraag. Want hoe laat worden de afleveringen eigenlijk online gezet op Disney+? We hebben het voor je uitgezocht.

The Mandalorian

De Star Wars-films zijn al sinds 1977 geliefd en dit jaar komt de negende film uit. Daarnaast zijn er een aantal films verschenen rondom de reeks, zoals Rogue One en Han Solo. Nu is het dus ook tijd voor een eerste serie van Star Wars, terwijl er al meerdere zijn aangekondigd. The Mandalorian speelt zich af tussen Return of the Jedi (Episode VI) en The Force Awakens (Episode VII). Een eenzame huurmoordenaar wordt gevolgd in de buitenrand van het sterrenstelsel. Pedro Pascal zal deze hoofdrol op zich nemen.

Vanaf hoe laat komen afleveringen van The Mandalorian op Disney+?

Hoe laat komen de afleveringen van The Mandalorian op Disney+, dat is nog de grote vraag. Zeker is dat de eerste afleveringen op 12 november 2019 zal verschijnen. De release in onder meer de Verenigde Staten van Disney+ zal lokale tijd 6 a.m. ET zijn. Dat wil zeggen 12.00 uur in de middag in Nederland. Er waren in de Amerikaanse media zelfs geluiden dat The Mandalorian nog eens drie uur later zou verschijnen. Dit om ervoor te zorgen dat er spreiding is tussen de lancering en de release van de aflevering, zodat de servers niet klappen.

Niets bleek minder waar. De eerste aflevering van The Mandalorian stond al om 8.00 uur Nederlandse tijd op Disney+. We kunnen er dus vanuit gaan dat dit voor alle afleveringen zal gelden.

Op deze dagen verschijnen de afleveringen van The Mandalorian seizoen 1