Star Wars

Hoe laat komen afleveringen The Mandalorian op Disney+?

The Mandalorian Disney Plus

Hoe laat komen afleveringen van The Mandalorian op Disney? Vanaf 30 oktober is het zover en is het tweede seizoen van The Mandalorian te bekijken op Disney+. De verwachtingen zijn hoog, want het eerste seizoen kreeg een knappe 8,7 op IMDb. Door naar het eerste seizoen te kijken, weten we al hoe laat de afleveringen van The Mandalorian op Disney+ verschijnen.

The Mandalorian

De Star Wars-films zijn al sinds 1977 geliefd en dit jaar komt de negende film uit. Daarnaast zijn er een aantal films verschenen rondom de reeks, zoals Rogue One en Han Solo. Nu is het dus ook tijd voor een eerste serie van Star Wars, terwijl er al meerdere zijn aangekondigd. The Mandalorian speelt zich af tussen Return of the Jedi (Episode VI) en The Force Awakens (Episode VII). Een eenzame huurmoordenaar wordt gevolgd in de buitenrand van het sterrenstelsel. Pedro Pascal zal deze hoofdrol op zich nemen.

Vanaf hoe laat komen afleveringen van The Mandalorian op Disney+?

Hoe laat komen de afleveringen van The Mandalorian op Disney+, dat is inmiddels al duidelijk. Nieuwe films en series komen op Disney+ namelijk om 09.00 uur in de ochtend online. Dat geldt ook voor de afleveringen van het tweede seizoen van The Mandalorian. Dat betekent dan ook dat we vanaf 09.00 uur Nederlandse tijd kunnen genieten van nieuwe afleveringen van de reeks. Dat geldt voor alle episodes van het seizoen.

Op deze dagen verschijnen de afleveringen van The Mandalorian seizoen 2