Marvel

Hoe laat komen afleveringen WandaVision op Disney+?

WandaVision Netflix

Hoe laat komen afleveringen WandaVision op Disney+? We hebben er even op moeten wachten, maar op vrijdag 15 januari is het eindelijk zover en kunnen we aan de slag met het eerste seizoen van WandaVision. Gelukkig weten we nu al hoe laat de afleveringen de komende weken op Disney+ verschijnen. Wie meteen met de episodes aan de slag wil, hoeft niet tot diep in de nacht wakker te blijven. De afleveringen komen namelijk in de ochtend online.

Marvel-serie

WandaVision is de allereerste Marvel-serie die exclusief bij Disney+ verschijnt. We zagen in Avengers: Infinity War dat Wanda en Vision bij elkaar kwamen in Glasglow (Schotland). De nieuwe serie speelt zich af na Avengers: Endgame. In WandaVision leiden Wanda en Vision een ideaal burgerlijk leventje. Het duurt niet lang voordat de twee erachter komen dat niet alles is wat het lijkt. Naast Paul Bettany en Elizabeth Olsen zijn er rollen voor Monica Rambeau (Teyonah Parris), Agent Jimmy Woo (Randall Park), Darcy Lewis (Kat Dennings) en Agatha Harnkess (Kathryn Hahn).

Hoe laat komen afleveringen WandaVision op Disney+?

Hoe laat komen afleveringen WandaVision op Disney+? Nieuwe films en series van Disney+ hebben een vast tijdstip gekregen wat betreft hun release. Zo worden de nieuwe afleveringen van WandaVision wekelijks om 09.00 uur in de ochtend toegevoegd aan het aanbod. Eerder gebeurde dat ook al bij The Mandalorian.

Bekijk ook het uitzendschema