Star

Homeland en The Killing in maart naar Disney+ Star

Homeland The Killing

Disney+ lanceerde op 23 februari de nieuwe dienst Star. Daar lanceerde de streamingdienst meteen de nodige films en series, maar niet alles kwam in één keer online. Inmiddels is de lijst voor maart bekend en weten we welke titels we deze maand op Disney+ en Star mogen verwachten.

Homeland en The Killing

De komende maanden zullen er ongetwijfeld nog heel wat interessante films en series toegevoegd worden aan het aanbod van Disney+ Star. Wat echter vooral opvalt, is dat de streamingdienst erin geslaagd is om in maart de volledige seizoenen van The Killing US en Homeland naar zijn streamingdienst te halen. Vanaf vrijdag 12 maart kunnen we op Disney+ aan de slag met liefst vier seizoenen van The Killing. Precies een week later staan alle afleveringen van Homeland online bij de streamingdienst. Ook verschijnen dre seizoenen van Quantinco en twee seizoenen van Snowfall.

Raya and the Last Dragon

Ondertussen blijft ook het aanbod van Disney+ uitgebreid worden. Vanaf vrijdag 5 maart verschijnt Raya and the Last Dragon bij de streamingdienst voor wie VIP-toegang koopt. Maart wordt ook de maand van The Falcon and the Winter Soldier. Die serie gaat op vrijdag 19 maart van start.

Het complete nieuwe aanbod van maart vind je in onze lijst met Binnenkort op Disney+