Star

How I Met Your Father heeft releasedatum op Disney+

How I Met Your Father DisneyPlus

How I Met Your Father zal dit voorjaar al te zien zijn op Disney+. De sitcom is de opvolger van How I Met Your Mother, waarin Barney, Robin, Ted, Marshall en Lily vergeten moeten worden.

Vanaf maart op Disney+

In de Verenigde Staten wordt HIMYF uitgezonden op Hulu, dat onder de vlag van Disney valt. Hierdoor was al eerder duidelijk dat de komedie in Nederland op Disney+ zou verschijnen, het wanneer was echter nog het vraagteken. In de Verenigde Staten begint de reeks op 18 januari en wij moeten wel iets langer wachten. Vanaf 9 maart is How I Met Your Father te zien op Disney+.

Opnieuw in New York

Net zoals het originele How I Met Your Mother speelt de reeks zich af in New York, al zijn alle opnames gedaan in Los Angeles. Enige tijd geleden werd al duidelijk dat er in een grote opnamestudio zelfs de Brooklyn Bridge is nagebouwd. Dit was goedkoper dan de hele cast en crew het hele land door te laten reizen. Hilary Duff is de meest bekende naam in de cast en ook met Sophie personage waar de reeks om zal draaien.

Cast How I Met Your Father

Van links naar rechts op de castfoto bovenaan het artikel staan Jesse (gespeeld door Chris Lowell), Valentina (Francia Raisa), Charlie (Tom Ainsley), Sophie (Hilary Duff), Ellen (Tien Tran) en Sid (Suraj Sharma). De trailer is alvast verschenen.

Bekijk de trailer van How I Met Your Father