Star

Hulu bestelt How I Met Your Mother sequel met Hilary Duff

How I Met Your Mother Disney Plus

Hulu heeft een How I Met Your Mother sequel besteld. Fans mogen zich opmaken voor How I Met Your Father met Hilary Duff in de hoofdrol. Doordat de serie besteld wordt door Hulu en we alle seizoenen van How I Met Your Mother kunnen bekijken via Disney+ Star, verwachten wij dat deze sequel ook naar de streamingdienst komt.

How I Met Your Father

How I Met Your Father neemt ons mee naar de nabije toekomst waar Sophie (Hilary Duff) haar zoon verteld hoe ze zijn vader heeft leren kennen. Een verhaal dat ons terugbrengt naar 2021 waar Sophie en haar vrienden zich bevinden in een tijd waar ze uit moeten vinden wie ze zijn en wat ze willen in het leven. Ze ontdekken hoe ze verliefd worden in een tijd met dating apps en talloze andere opties.

De serie wordt gemaakt door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, al bekend van This Is Us en Love, Victor. Carter Bays en Craig Thomas, de makers van How I Met Your Mother, zijn ook van de partij als uitvoerend producenten. Het is overigens niet de eerste keer dat geprobeerd wordt om een vervolg te maken voor How I Met Your Mother. CBS bestelde in 2013 een pilot voor How I Met Your Dad, maar dat project vond uiteindelijk geen doorgang.