Star Wars

Jon Favreau bevestigt: geen vertraging voor The Mandalorian seizoen 2

The Mandalorian Disney Plus

Ondanks de uitbraak van het coronavirus hoeven we niet bang te zijn dat de release van het tweede seizoen van The Mandalorian vertraging oploopt. Seizoen 2 van de reeks had een verwachte releaseperiode in oktober en dat lijkt vooralsnog gewoon door te gaan.

Geen vertraging

Jon Favreau gaf aan dat de opnames van The Mandalorian al waren afgerond. “We hadden het geluk dat we klaar waren met filmen voor de lockdown. Dankzij hoe vooruitstrevend Lucasfilm en ILM zijn, hebben we al onze visuele effecten en bewerkingen op afstand kunnen uitvoeren via systemen voor ons zijn opgezet”, liet Favreau weten bij Vanity Fair‘s Anthony Breznican.

Favreau besprak ook alvast het tweede seizoen. Dat seizoen ziet hij overduidelijk als een vervolg en niet als een nieuw iets. “Terwijl we de samenwerking met nieuwe filmmakers verkennen en nieuwe personages leren kennen, gaan we ook dieper in op de karakters die we al hebben. Het gaat echt leuk en bevredigend worden en ik hoop dat mensen er net zoveel plezier aan beleven als wij.”