Laatste Nieuws

Jungle Cruise in november gratis naar Disney Plus

Jungle Cruise Disney Plus

Jungle Cruise heeft een releasedatum gekregen op Disney+. Vanaf 28 juli is de film te bekijken in de Nederlandse bioscopen. Twee dagen later, op 30 juli, is de film via VIP-toegang ook beschikbaar op Disney+ en vanaf 12 november komt Jungle Cruise gratis beschikbaar op Disney+.

Jungle Cruise

Wie wel eens in Disneyland is geweest, kan zich Jungle Cruise waarschijnlijk wel herinneren. De film is dan ook gebaseerd op de populaire attractie. In de film zien we dat rivierboot-kapitein Frank (Dwayne Johnson) en de avontuurlijke wetenschapper Lily (Emily Blunt) op een gevaarlijke expeditie in de Amazone-jungle gaan. Ze hebben als doel om de Tree of Life te vinden, een boom die helende krachten zou bezitten. Ze zijn echter niet de enige die op zoek zijn naar de boom.

Jungle Cruise op Disney+

Het wachten op Jungle Cruise is bijna voorbij. De film gaat tenslotte morgen in première in de bioscoop en komt daarna ook razendsnel naar Disney+ via VIP-toegang. Voor de gratis-release moeten we wat langer wachten, Zo komt Jungle Cruise pas op 12 november gratis naar de streamingdienst. Normaal zit er tussen de periode van VIP-toegang en gratis op Disney+ een periode van hooguit negentig dagen.