Trailers

Kerstfilm Noelle heeft eerste trailer + releasedatum

Noelle Disney+

Disney+ lanceert bij de release van zijn streamingdienst in Nederland ook direct een gloednieuwe kerstfilm. Het gaat om de film Noelle waarin de hoofdrollen zijn voor Anna Kendrick en Bill Hader. Tijdens D23 Expo werd de officiƫle trailer van de kerstfilm naar buiten gebracht en de releasedatum van 12 november.

Kerstfilm Noelle

Nu de release van Disney Plus in Nederland steeds dichter bij komt, wordt ook steeds meer bekend over wat we mogen verwachten van de streamingdienst. Noelle is de nieuwste kerstkomediefilm die we bij de streamingdienst mogen verwachten. Kris Kringle (Anna Kendrick) is van kleins af aan opgegroeid met een Kerstman in haar familie. Eerst was het de beurt aan haar vader, maar tegenwoordig is het haar broer Nick (Bill Hader) die de taak heeft overgenomen. Hij moet nog flink getraind worden om die rol echt goed te kunnen vervullen.

Alhoewel Kris het helemaal geweldig vindt dat Kerstmis zo’n groot iets is in de familie, vindt ze het wel tijd dat ze zelf ook iets belangrijks mag doen voor het feest. Als de druk voor Nick te groot wordt, besluit ze hem een weekendje weg te sturen zodat hij op tijd terug is om alsnog de kerstman te zijn. Als het plan van Kris anders uitloopt dan verwacht en de terugkeer van Nick op zich laat wachten, zal ze hem snel moeten zoeken om Kerstmis alsnog te redden.

Niet in de bioscoop

In eerste instantie was het de bedoeling dat de kerstfilm Noelle zou worden uitgebracht in de bioscoop. In maart werd echter besloten dat de film van de releasekalender zou worden verwijderd. Vanaf 12 november kunnen abonnees van Noelle alsnog aan de slag met de film.

Bekijk de trailer