Laatste Nieuws

Komt Black Widow meteen naar Disney+?

Black Widow Disney Plus

Het verhaal van de release van Black Widow begint inmiddels een gebed zonder eind te worden. De film zou in eerste instantie in mei 2020 gelanceerd worden in de bioscoop, maar door de uitbraak van het coronavirus vond dat geen doorgang. Inmiddels hoopt men dat de film op 7 mei dit jaar alsnog uitgebracht kan worden in de bioscoop. Mocht dat niet gebeuren, dan is het absoluut nog niet zeker dat de film net als bij Raya en de Laatste Draak meteen naar Disney+ komt. Dat liet Disney CEO Bob Chapek weten tijdens een Bloomberg interview.

Meteen naar Disney+?

In het interview vroeg men zich af of Black Widow misschien meteen via VIP-toegang naar Disney+ zou komen als de bioscooprelease opnieuw geen doorgang kon vinden. Vooral nu langzaam aan wat bioscopen weer openen, liet Chapek weten: “Onze situatie en onze condities veranderen. Een paar weken geleden waren de bioscopen in New York en Los Angeles nog niet eens openen. Nu is dat wel zo, dus we wachten af hoe er gereageerd wordt op die heropeningen. We blijven flexibel. We zullen pas op het laatste moment een beslissing nemen. Dat geldt voor Black Widow en alle andere titels.”

Het zal dan ook tot het laatste moment duren tot meer duidelijk wordt over de release van Black Widow op Disney+. “We houden van de bioscoop. We vinden het belangrijk voor het opbouwen van onze franchise. Tegelijkertijd denken we niet dat dit de enige manier is om het te doen. We zullen zien wat er de komende maanden gebeurt. Erverandert zoveel, het is moeilijk te voorspellen wat er de komende maand gaat gebeuren.”

Wil jij als eerste weten wanneer Black Widow op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!