Laatste Nieuws

Komt Deadpool naar Disney+?

Deadpool Disney Plus

Disney+ heeft de laatste tijd heel wat nieuwe films en series toegevoegd aan zijn aanbod. Vanwege de overname van 21st Century Fox zou het nog veel meer titels kunnen toevoegen, waaronder Deadpool. Toch ziet het er niet naar uit dat dat snel gaat gebeuren. In dit artikel lees je er alles over.

Deadpool

In Deadpool draait het om Wade Wilson. Hij is een speciale agent die werkzaam is bij de overheid. Een behandeling zorgt ervoor dat hij bovenmenselijke genezende krachten krijgt en dat zorgt ervoor dat zijn alter ego ‘Deadpool’ wordt geboren. Nu wordt het tijd om wraak te nemen op de man die bijna zijn hele leven heeft verwoest.

Komt Deadpool naar Disney+?

De kans dat Deadpool in de toekomst nog wordt toegevoegd aan Disney+ is klein. Bij de release van de streamingdienst is Disney stellig geweest: het platform moet gefocust zijn op kinderen en Deadpool is dat niet. De films zijn tenslotte R-Rated, wat betekent dat ze geschikt zijn voor kijkers van zestien jaar en ouder.

In de Verenigde Staten heeft Disney het probleem opgelost door Deadpool toe te voegen aan Hulu. Mogelijk dat het voor andere landen nog kiest om de streamingrechten te verkopen aan bijvoorbeeld Netflix of Amazon Prime Video.