Marvel

Komt er een Deadpool 3 op Disney+ Star?

Deadpool Disney Plus

Komt er een Deadpool 3 op Disney+? Marvel lanceerde in 2016 zijn eerste Deadpool film en tweede jaar later was het de beurt aan een tweede deel. De grote vraag is nu of we in de toekomst ook nog een derde film mogen verwachten in de reeks. Voor fans van Deadpool hebben we goed nieuws. Er komt namelijk een derde deel van Deadpool, al zullen we wel nog een tijdje moeten wachten tot we met deel 3 aan de slag kunnen. De opnames daarvan staan voor de komende tijd namelijk nog niet gepland.

Wade Wilson

Voor Deadpool vertolkt Ryan Reynolds de rol van Wade Wilson. Wilson is een speciale agent die zijn geld verdient bij de overheid. Als hij een behandeling heeft ondergaan, komt hij erachter dat hij over bovenmenselijke genezen krachten beschikt. Het duurt niet lang tot zijn alter ego Deadpool wordt geboren. Nu besluit hij wraak te nemen op de man die bijna zijn hele leven heeft verwoest.

Komt er een Deadpool 3 op Disney+?

Het antwoord op die vraag is duidelijk: ‘ja’. Toch zullen fans van Deadpool wel lang geduld moeten hebben tot ze met een derde deel aan de slag kunnen. Marvel-voorzitter Kevin Feige liet recent weten dat de zussen Lizzie Molyneux-Loeglin en Wendy Molyneux werken aan het script voor de derde film. De opnames van die film starten echter niet eerder dan in 2022.

“We werken momenteel aan een script en Ryan bekijkt momenteel een script. Er gaat dit jaar sowieso niet gefilmd worden. Ryan is erg drug en een zeer succesvol acteur”, aldus Feige. Mogelijk kunnen we dan ook pas ergens in 2023 of zelfs pas in 2024 aan de slag met Deadpool 3. Dat er aan een derde film gewerkt gaat worden, is in ieder geval wel zeker.

Wil jij als eerste weten wanneer Deadpool 3 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!