Laatste Nieuws

Komt er een Frozen 3 op Disney+?

Frozen 3 Disney Plus

Komt er een Frozen 3 op Disney+? Disney lanceerde in 2013 de eerste Frozen film. Zes jaar later, op 20 november 2019, verscheen vervolgens het vervolg. De grote vraag is nu of we in de toekomst ook nog een derde deel mogen verwachten. Voor nu ziet het er helaas naar uit dat we niet snel hoeven te rekenen op een derde seizoen van Frozen.

Frozen 3

Sinds de release van Frozen in 2013 is de film uitgegroeid tot een groot succes. Veel kinderen willen zich verkleden als Anna en Elsa en ondertussen heeft ook Olaf de harten van veel fans gestolen. Alhoewel Frozen voor Disney dan ook aardig wat geld heeft binnengehaald, lijkt er op korte termijn geen derde film te komen. Een idee daarvoor ligt namelijk nog niet klaar en zolang er geen plan is, gaat een derde deel niet snel verschijnen.

Komt er een Frozen 3 op Disney Plus?

Komt er een Frozen 3 op Disney+? Josh Gad, de acteur die in de huid kruipt van Olaf, vertelde: “‘Frozen II’ was geen ‘Frozen II’ totdat er een reden was voor de film om te bestaan. En zo weten we dus niet of er een ‘Frozen III’ zal zijn. Voor nu was er een kans om de personages verder te ontwikkelen in ‘At Home with Olaf’, en daarom gaat de ‘Frozen’-saga nu daar verder. Als er nog een verhaal waard is om te vertellen dan zal het team van Disney dit zeker doen in de vorm van een vervolg.”

Mocht er dus een derde deel komen, dan moeten we ongetwijfeld wel lang wachten. Tussen de release van de eerste en tweede film zat tenslotte ook al zes jaar. Over de release van een eventueel derde deel valt nog niets te zeggen zolang niet bekend is of er een plan wordt gevonden voor een derde deel.

Wil jij als eerste weten wanneer Frozen 3 op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!