Laatste Nieuws

Komt er een Hawkeye seizoen 2 op Disney+?

Hawkeye Disney Plus

Komt er een Hawkeye seizoen 2 op Disney+? Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: Voor nu ziet het er helaas niet naar uit dat Hawkeye voorzien wordt van een tweede seizoen. Disney+ heeft de laatste tijd verschillende Marvel-series gelanceerd. De meeste daarvan keren niet terug voor een tweede seizoen. Gezien Hawkeye is besteld als een miniserie, lijken we ook daarvan geen seizoen 2 te hoeven verwachten op Disney+.

Jeremy Renner

Jeremy Renner is verantwoordelijk voor de rol van Hawkeye. De serie neemt ons mee naar New York City. Daar volgen we voormalig Avenger Clint Barton, beter bekend als Hawkeye. Hij lijkt voor een eenvoudige missie te staan als hij voor Kerstmis terug wil naar zijn familie. Maar wanneer een dreiging uit zijn verleden opduikt, werkt Hawkeye met tegenzin samen met Kate Bishop. Ze is nog maar 22 jaar, maar nu al een bedreven boogschutter.

Komt er een Hawkeye seizoen 2 op Disney+?

Komt er een Hawkeye seizoen 2 op Disney+? Het antwoord op die vraag lijkt nu al bekend. Ondanks dat het uiteraard altijd afwachten is tot Marvel zelf officiële uitspraken doet over de toekomst van Hawkeye, ziet het er voor nu niet naar uit dat er een tweede seizoen volgt. Dat heeft alles te maken met het feit dat Hawkeye gezien wordt als een miniserie.

Daarvan zagen we er de afgelopen tijd al wel meer verschijnen. Zo verschenen eerder al WandaVision, Loki en Falcon and the Winter Soldier. Alleen van Loki is tot op heden bekend dat er ook daadwerkelijk een tweede seizoen komt. Voor de rest lijkt het, net als bij Hawkeye, te blijven bij één seizoen.

➡ Meld je nu aan bij Disney+

Wil jij als eerste weten wanneer Hawkeye seizoen 2 op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!