Star

Komt er een Helstrom seizoen 2 op Disney+ Star?

Helstrom Disney Plus

Komt er een Helstrom seizoen 2 op Disney+ Star? Helaas slecht nieuws voor wie onder de indruk is geraakt van Helstrom. De Marvel drama-serie keert namelijk niet terug voor een tweede seizoen op Disney+ Star. De reeks is al na één seizoen geannuleerd bij Hulu en er komen dan ook geen nieuwe afleveringen meer.

Marvel drama

In de Marvel dramaserie Helstrom maken we kennis met Daimon en Ana: De zoon en dochter van een mysterieuze en krachtige seriemoordenaar. De broer en zus houden er hun eigen houding en vaardigheden op na bij het opsporen van de terroriserende, allerslechtste mensen.

Komt er een Helstrom seizoen 2 op Disney+ Star?

Komt er een Helstrom seizoen 2 op Disney+ Star? Het antwoord op die vraag is duidelijk: ‘nee’. De serie, gebaseerd op de gelijknamige Marvel comic, is na tien afleveringen afgelopen. Het is Hulu dat heeft besloten om geen tweede seizoen te bestellen van de serie. Tegelijkertijd met de annulering van Helstrom werd ook High Fidelity gecanceld.

Helstrom verscheen in oktober 2020 bij Hulu. Sinds de lancering van Disney+ Star werden de afleveringen van seizoen 1 wekelijks toegevoegd aan het aanbod. De laatste daarvan werd op 16 april 2021 uitgebracht.

Wil jij als eerste weten wanneer soortgelijke series op Disney+ Star staan? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!