Star

Komt er een My Name Is Earl seizoen 5 op Disney+ Star?

My Name is Earl Disney Plus Star

Komt er een My Name Is Earl seizoen 5 op Disney+ Star? Het antwoord op die vraag is duidelijk: ‘nee’. De NBC-serie liep tussen 2005 en 2009 en kwam vervolgens na vier seizoenen ten einde. Het ziet er niet naar uit dat de serie in de toekomst nog wordt opgepakt. Het is na vier seizoenen dan ook officieel klaar voor My Name Is Earl.

My Name Is Earl

Even lacht het leven Earl tegemoet als hij een winnend lot koopt, maar dan verliest hij het lot als hij wordt aangereden. Hij realiseert zich dan in het ziekenhuis dat zijn ongeluk te maken heeft met karma. Daarom besluit hij zijn leven te wijden aan het goedmaken van alle mensen die hij in zijn leven heeft gekwetst.

Komt er een My Name Is Earl seizoen 5 op Disney+ Star?

Komt er een My Name Is Earl seizoen 5 op Disney+ Star? Helaas lijkt My Name Is Earl niet meer terug te keren voor een vijfde seizoen. De serie draaide vier seizoenen bij NBC toen duidelijk werd dat de reeks gecanceld werd. De maker gaf later aan dat hij graag had gezien dat de serie anders was geƫindigd. Nu bleven fans achter met een flinke cliffhanger.

Ik had altijd een einde voor Earl in mijn hoofd en het spijt me dat ik niet de kans heb gekregen om het te laten gebeuren. Je hebt een show over een man met een lijst, dus het is jammer dat je hem die niet ziet afmaken. Maar de waarheid is, dat hij de lijst nooit zou afmaken. Het basisidee van het einde was dat hij vast kwam te zitten op een moeilijk punt en dat hij gefrustreerd zou raken en het nooit zou afmaken”, aldus Garcia.

Wil jij als eerste weten wanneer soortgelijke series op Disney+ Star staan? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!