Star

Komt er een New Girl seizoen 8 op Disney+ Star?

New Girl Disney Plus

Komt er een New Girl seizoen 8 op Disney+? Het antwoord op die vraag is vrij eenvoudig te beantwoorden: ‘nee’. New Girl is namelijk na zeven seizoenen ten einde gekomen. Toch wordt niet uitgesloten dat er in de toekomst wel nog een reünie komt. Alles daarover vertellen we je in dit artikel.

Sitcom

In New Girl draait het om Jess. Na een slechte breuk waarbij ze haar vriend betrapt met een ander meisje, verhuist de jonge Jess naar een appartementszolder met drie alleenstaande mannen. Ze vinden haar gedrag best een beetje raar, maar dat weerhoudt ze er niet van om Jess in alles te steunen en haar op de been te houden.

Komt er een New Girl seizoen 8 op Disney+ Star?

Komt er een New Girl seizoen 8 op Disney+ Star? New Girl is na zeven seizoenen ten einde gekomen, dus het ziet er niet naar uit dat we snel nog aan de slag kunnen met een achtste seizoen van New Girl. Toch wordt er zo nu en dan wel gedacht aan een reünie, maar of dat er gaat komen, is nog even de vraag.

Jake Johnson, bekend als Nick Miller uit New Girl, zette eerder de deur naar een reünie al open tijdens een Slate’s Thirst Aid Kit podcast. Hij liet toentertijd weten nog regelmatig contact te hebben met zijn medespelers uit New Girl. Daarbij gaf hij aan dat hij ‘verbaasd zou zijn als op een gegeven moment niet iedereen weer bij elkaar komt’

Wil jij als eerste weten wanneer soortgelijke series op Disney+ Star staan? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!