Star

Komt er een NeXt seizoen 2 op Disney+ Star?

Next Disney Plus

Komt er een NeXt seizoen 2 op Disney+ Star? Helaas slecht nieuws voor wie fan is geworden van de dramaserie. NeXt keert namelijk niet terug voor een tweede seizoen. NeXt was eerder te zien bij Fox en dat netwerk heeft ervoor gekozen om geen tweede seizoen te bestellen van de serie. Dat heeft alles te maken gehad met de kijkcijfers en het coronavirus.

Sci-fi serie

NeXt kan het best omschreven worden als een sci-fi-serie. Silicon Valley-pionier Paul LeBlanc bundelt zijn krachten met special agent Shea Salazar om te voorkomen dat de door hem gecreƫerde kunstmatige intelligentie de wereld vernietigt. De hoofdrol is voor John Slattery als Paul LeBlanc.

Komt er een NeXt seizoen 2 op Disney+ Star?

Komt er een NeXt seizoen 2 op Disney+ Star? Het antwoord op die vraag is duidelijk: ‘nee’. Nog tijdens de uitzendingen van het eerste seizoen werd al duidelijk dat NeXt niet terug zou keren voor een vervolg. Dat had voornamelijk te maken met de tegenvallende kijkcijfers van de serie.

Op het moment van uitzenden was het de minst presterende serie van de tien series die toen liepen bij Fox. Ook de oplopende productiekosten vanwege het coronavirus speelden een rol bij de annulering van NeXt. Het blijft dan ook bij de tien afleveringen die nu op Disney+ Star zijn verschenen.

Wil jij als eerste weten wanneer NeXt seizoen 2 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!