Laatste Nieuws

Komt er een Quantico seizoen 4 op Disney+ Star?

Quantico Disney Plus star

Komt er een Quantico seizoen 4 op Disney+ Star? Het antwoord op die vraag is duidelijk. Na drie seizoenen is besloten om de stekker uit de reeks te trekken en geen vierde seizoen meer te bestellen van de thriller dramaserie. Een vierde seizoen gaat er dan ook absoluut niet komen. Wel zijn de eerste drie seizoenen sinds 19 maart 2021 te bekijken op Disney+ Star.

Thriller Dramaserie

In Quantico draait het om een FBI-academie in Quantico waar een groep rekruten getraind wordt. Zij zijn de beste, slimste en best doorgelichte nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen wordt verdacht van het beramen van de grootste aanval op New York sinds 11 september 2001.

Komt er een Quantico seizoen 4 op Disney+ Star?

Komt er een Quantico seizoen 4 op Disney+ Star? Helaas slecht nieuws voor de fans van Quantico. Een vierde seizoen van de serie gaat er helaas niet komen. Dat terwijl de serie veelbelovend begon en al snel voor records zorgde. Naarmate het tweede en derde seizoen vorderden, namen de kijkcijfers echter steeds verder af. Met als resultaat dat ABC er na drie seizoenen voor koos om de serie niet te vernieuwen. Een vierde seizoen gaat er dan hoe dan ook niet komen.

Wil jij als eerste weten wanneer soortgelijke series op Disney+ staan? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!