Star

Komt er een The Americans seizoen 7 op Disney+ Star?

The Americans Disney Plus

Komt er een The Americans seizoen 7 op Disney+ Star? Helaas ziet het er niet naar uit dat The Americans nog terugkeert voor nieuwe afleveringen. Jarenlang werd het einde van The Americans gepland. De kans lijkt dan ook uiterst klein dat The Americans ooit nog terugkeert voor een zevende seizoen.

Sovjet-spionnen

In The Americans draait het om een stel undercover Sovjet-spionnen. Ze doen zich voor als een typisch DC-koppel wiens kinderen, buren, collega’s en vrienden zich totaal niet bewust zijn van hun activiteiten. Thuis zijn ze stereotype ouders, op het werk doen ze zich voor als reisagenten. Maar ’s nachts weven ze een web van vertrouwelingen en geliefden. De serie speelt zich af tijdens de Koude Oorlog eind jaren 80.

Komt er een The Americans seizoen 7 op Disney+ Star?

Komt er een The Americans seizoen 7 op Disney+ Star? Het antwoord op die vraag is vrij duidelijk: ‘nee’. Het einde van The Americans na zes seizoenen werd tenslotte al jarenlang gepland. “We hadden al sinds seizoen 2 een idee van hoe we de serie wilden beĆ«indigen. Tot onze grote verrassing is dat idee blijven hangen.” De makers hebben nooit spijt gehad van het beĆ«indigen van The Americans. “We voelden ons vanaf het begin al erg goed bij de beslissing.” The Americans kwam in 2018 dan ook na zes seizoenen ten einde.

Wil jij als eerste weten wanneer soortgelijke series op Disney+ Star staan? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!