Laatste Nieuws

Komt er een The Catch seizoen 3 op Disney+ Star?

The Catch Disney Plus Star

Komt er een The Catch seizoen 3 op Disney+ Star? Sinds vrijdag 26 maart kunnen we op Disney+ aan de slag met de eerste twee seizoenen van The Catch. De serie is oorspronkelijk afkomstig van ABC dat in 2016 en 2017 een seizoen lanceerde. Een derde seizoen van The Catch gaat er echter niet komen. Na twee seizoenen is het klaar voor de reeks.

Komediedramaserie

Met de komediedramaserie The Catch heeft Disney+ Star opnieuw een ABC-serie toegevoegd aan zijn aanbod. De serie volgt Alice Vaughan die een privé-onderzoeksbureau runt in Los Angeles, Californië. Nadat ze door haar verloofde is bedrogen, is ze vastbesloten om hem te vinden voordat het haar carrière verpest. Het duurt niet lang tot ze erachter komt dat haar verloofde een meester-oplichter blijkt te zijn.

Komt er een The Catch seizoen 3 op Disney+ Star?

Komt er een The Catch seizoen 3 op Disney+ Star? Het antwoord op die vraag is vrij duidelijk: ‘nee’. Na de release ven het tweede seizoen werd duidelijk dat ABC geen derde seizoen zou bestellen van de komediedramaserie. Ook op Disney+ Star hoeven we niet te wachten op de release van nieuwe afleveringen. Gelukkig kunnen we op Disney+ wel aan de slag met een hele reeks andere series.

Wil jij als eerste weten wanneer soortgelijke series op Disney+ staan? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!