Laatste Nieuws

Komt er een The Falcon and the Winter Soldier seizoen 2 op Disney+?

Falcon and the Winter Soldier

Komt er een The Falcon and the Winter Soldier seizoen 2 op Disney+? Helaas ziet het er niet naar uit dat we in de toekomst nog aan de slag kunnen met een tweede seizoen van The Falcon and the Winter Soldier. Daar is tot op heden namelijk nog niet over gesproken. Het valt echter niet uit te sluiten dat de twee in een andere vorm wel nog terugkomen in het Marvel Universum.

Tweede Marvel-serie

Disney+ heeft zijn focus gelegd op heel wat nieuwe Marvel-series. Dat begon met de lancering van WandaVision, maar inmiddels is het ook raak voor The Falcon and the Winter Soldier. De serie speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. In de serie draait het om Sam Wilson (Falcon) en Bucky Barnes (Winter Soldier). De twee zullen moeten samenwerken, maar tijdens hun avonturen worden hun krachten en geduld getest.

Komt er een The Falcon and the Winter Soldier seizoen 2 op Disney+?

Komt er een The Falcon and the Winter Soldier seizoen 2 op Disney+? De kans dat er nog een tweede seizoen komt van The Falcon and the Winter Soldier is klein. Zo gaf ster Anthony Mackie recent al te kennen tegenover Variety dat er nog niet gesproken wordt over een vervolg. De serie lijkt dan ook niet verder te komen dan de zes afleveringen die allen uit een uur per stuk bestaan.

Marvel-voorzitter Kevin Feige sprak recent ook al over de kosten. “Zes uur is wat wij zien als de beste manier om het verhaal te vertellen. Zes uur, of het nu zes afleveringen zijn of negen wat kortere zoals bij WandaVision. De series zijn niet echt goedkoop om te maken, dus de kosten per aflevering zijn vrij hoog.” Voor nu lijkt een tweede seizoen dan ook uitgesloten, al mogen we de karakters wel sowieso weer terugverwachten in het Marvel-universum. Van Loki, de derde Marvel-serie van Disney+, kunnen we wel een tweede seizoen verwachten.

Wil jij als eerste weten wanneer The Falcon and the Winter Soldier seizoen 2 op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!