Star Wars

Krijgt Ahsoka Tano een eigen serie op Disney+?

Ahsoka Tano Disney+ Star Wars The Mandalorian

In het tweede seizoen van The Mandalorian hebben we kennis gemaakt met Ahsoka Tano. Het Star Wars-personage maakte furore in de animatieseries The Clone Wars en Rebels. Het live-action debuut lijkt zomaar gelijk in een nieuwe serie uit te gaan rollen.

Ahsoka Tano heeft korter haar

In de animatieseries is Ahsoka Tano één van de geliefde personages. Er werd dan ook enthousiast gereageerd toen bekend werd dat Tano een rol had in The Mandalorian 2. Aflevering dertien ‘The Jedi’ draaide om Tano, die gespeeld werd door Rosario Dawson. Haar kennen we vooral uit Daredevil. Er was één duidelijke wijziging ten opzichte van de animatieversie. De staarten van Ahsoka Tano waren flink wat korter. Dit bleek een noodzakelijke beslissing te zijn voor de vecht- en actiescenes.

Een eigen serie voor Ahsoka Tano?

In de komende jaren wil Disney+ het Star Wars-universum flink uitbreiden. The Mandalorian is de eerste serie en er wordt gewerkt aan een reeks rondom Obi-Wan Kenobi en Cassian Andor uit Rogue One. Er gaan nu sterke geluiden dat Ahsoka Tano ook een eigen serie zou krijgen. Haar verhaal biedt ook heel veel ruimte om te onderzoeken, want de aflevering van The Mandalorian was slechts een inleiding.