Laatste Nieuws

Live-action remake van The Aristocats onderweg voor Disney+

The Aristocats Disneyplus remake

The Aristocats keert terug. De klassieke tekenfilm zal namelijk een live-action versie krijgen. Daarmee treden de katten in de voetsporen van onder meer Dumbo, Aladdin, The Lion King en Mulan. Deze klassiekers zijn de afgelopen jaren al omgetoverd tot live-action remakes.

Katten ontvoerd, de butler heeft het gedaan!

In The Aristocats worden drie kittens ontvoerd. In het hartje van Parijs is een butler het zat en hij ontvoerd de drie katten van zijn rijke bazin. Wat volgt is een groot avontuur waarbij een straatkat uiteindelijk de kittens de helpende hand weet toe te reiken.

Makers zijn alvast bekend

Wie de hoofdrollen zullen gaan spelen en wanneer de opnames plaats zullen vinden heeft Disney nog niet bekendgemaakt. Ook is het nog afwachten of de film eerst in de bioscoop verschijnt of rechtstreeks naar Disney+ komt. Zeker is wel dat op termijn The Aristocats live-action remake op DisneyPlus zal komen te staan. Het origineel stamt uit 1970 en er zal dan ook geschaafd moeten worden aan het script. Hiervoor zijn Will Gluck (Peter Rabbit) en Keith Bunin (Onward) aangesteld.