Star

Love, Victor vernieuwd voor derde seizoen

Love Victor Disney Plus

Goed nieuws voor de fans van Love, Victor. Nog tijdens het uitzenden van het tweede seizoen van de Hulu/Star-serie, werd duidelijk dat er ook een derde seizoen van Love, Victor is besteld. Dat werd via Twitter bekendgemaakt inclusief een video.

Love, Victor

Love, Victor is het vervolg op de film Love, Simon. De serie vertelt het verhaal van Victor Salazar (Michael Cimino), een nieuwe student op Creekwood High, die recent met zijn familie is verhuisd van Texas naar Atlanta. Terwijl hij zich door het leven van een middelbare scholier baant, is hij nog altijd aan het uitzoeken wat zijn seksualiteit precies is. Een moeilijk onderwerp in een zeer religieus gezin. Zal zijn geaardheid ooit geaccepteerd worden?

Love, Victor seizoen 3 op Disney+ Star

Love, Victor seizoen 3 is nu officieel aangekondigd door Hulu. Op Disney+ Star kunnen we al aan de slag met het complete eerste seizoen. Ondertussen is ook het tweede seizoen van Love, Victor in volle gang op Disney+ Star. “Je dacht toch niet dat we je zouden laten hangen, of wel soms?”, valt te lezen op social media. “Love, Victor keert terug voor een seizoen drie.”