Marvel

Marvel film Eternals begin 2022 op Disney Plus

eternals disney plus

Fans van Marvel films hoeven niet lang te wachten tot alweer de volgende film wordt toegevoegd aan het aanbod van Disney+. De streamingdienst heeft namelijk bekendgemaakt dat we vanaf begin 2022 al aan de slag kunnen met Eternals. Daarmee zit er opnieuw een korte periode tussen de release in de bioscoop en de release op Disney+. De releasedatum van Eternals op Disney+ is 12 januari 2022 geworden.

Eternals

In Eternals volgen we een nieuwe groep superhelden binnen het Marvel Cinematic Universe (MCU). Het is aan hen om de planeet te redden tegen de monsterlijke wezens Deviants, die sterker zijn dan ooit. Het wordt een pittig gevecht, want Deviants zijn net als de Eternals geschapen door Celastials, kosmische wezens met bijna ongelimiteerde krachten.

Eternals op Disney Plus

Toen Disney+ net in Nederland verscheen werd bekendgemaakt dat er een periode van ongeveer zeven maanden zou zitten tussen de release in de bioscoop en op de streamingdienst. De laatste tijd zien we Disney echter steeds vaker een kortere periode gebruiken. Zo blijkt Encanto al super snel naar Disney+ te komen en dat geldt nu ook voor Eternals. De nieuwe Marvel-film is al vanaf woensdag 12 januari 2022 te bekijken op Disney+. Eerder verscheen ook Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings al razendsnel op Disney+.