Laatste Nieuws Marvel

Marvel-serie Hawkeye vanaf 24 november op Disney+

hawkeye disney plus

We hebben WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki al kunnen zien op Disney+ en binnenkort gaat What If…? in première. Daarna is het de beurt aan Hawkeye, en die serie heeft nu een releasedatum gekregen: 24 november.

Eerste foto

Disney en Marvel hebben dus onthuld dat Hawkeye vanaf 24 november te bekijken is op de streamingdienst, en we hebben óók al een eerste foto. Daarop zijn Jeremy Renner, de acteur die de rol van Clint Barton/Hawkeye vertolkt, én ‘nieuwkomer’ Hailee Steinfeld te zien.

Steinfeld kruipt in de huid van Kate Bishop, in de Marvel-comics de opvolger van Hawkeye. Vermoedelijk wordt zij in de aankomende serie klaargestoomd om het stokje van Barton over te nemen. Maar voor het zover is krijgt het tweetal ongetwijfeld veel voor de kiezen.

Yelena Belova wil wraak

Een gedeelte van het plot van de show kunnen we al invullen, en dat komt vooral door de after-credits-scene van Black Widow. Yelena Belova (gespeeld door Florence Pugh), het ‘zusje’ van Scarlett Johanssons Natasha Romanoff/Black Widow, kreeg namelijk een foto van Barton te zien met daarbij de vraag of zij wraak wilde nemen op de verantwoordelijke voor de dood van haar ‘grote zus’. Ze gaf weliswaar geen antwoord, maar dat hoefde ook niet… we kunnen het zelf wel invullen.

Hele hoop Marvel-releases op komst!

Marvel en Disney hebben de aankomende maanden veel meer voor je in petto. Eerst komt What If…? dus uit, op 11 augustus, waarna het de beurt is aan de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (1 september). Vervolgens is het de beurt aan Eternals (5 november) en Spider-Man: No Way Home (17 december). Ook de serie Ms. Marvel moet dit jaar nog uitkomen, en misschien gaat She-Hulk begin 2022 al in première (de opnames zijn immers bijna voltooid, aldus actrice Jameela Jamil die de rol van schurk Titania vertolkt).