Laatste Nieuws

Meer informatie bekend over Home Alone reboot op Disney Plus

Home Alone Disney Plus

Disney heeft meer bekend gemaakt over de Home Alone reboot die in de toekomst te bekijken is bij Disney Plus. Zo is nu bekend dat Archie Yates, Ellie Kemper en Rob Delaney een rol hebben in de nieuwe film. Dan Mazer is binnengehaald om de film te regisseren, terwijl Mikey Day en Streeter Seidell het script hebben geschreven.

Geen Kevin McCallister

In de reboot van Disney+ lijken we geen iconische Kevin McCallister tegen te komen. Yates is weliswaar binnengehaald voor de cast, maar hij zal een nieuw personage spelen in een vergelijkbaar uitgangspunt. In de originele film zagen we dat Kevin alleen thuis bleef toen zijn ouders hem vergaten mee te nemen voor een vakantie naar Parijs. De tijd van zijn leven wordt al snel lastiger als inbrekers het op zijn huis gemunt hebben, maar daar weet Kevin wel raad mee.

Wat de rollen van Kemper en Delaney zullen zijn in de film, is nog onduidelijk. Eerst werd gedacht dat zij de ouders zouden spelen van Yates, maar dat blijkt nu toch niet het geval. Wanneer de reboot naar Disney+ komt, is ook nog niet bekend.