Laatste Nieuws

National Treasure wordt serie op Disney+

National Treasure Disney Plus

Goed nieuws voor fans van National Treasure. Naast dat er een derde film is aangekondigd, is inmiddels duidelijk geworden dat National Trasure ook wordt omgezet naar een serie voor Disney+. Daarvoor wordt gewerkt met een jongere cast.

National Treasure

Op Disney+ kunnen we al kijken naar twee films van National Treasure. De eerste verscheen in 2004 en het vervolg kwam in 2007. Inmiddels wordt gewerktaan een derde film waarin de hoofdrol opnieuw is weggelegd voor niemand minder van Nicolas Cage. Hij kruipt opnieuw in de huid van schatzoeker Ben Gates.

Daarnaast mogen we ons opmaken voor een serie van National Treasure. Daarvoor gaat gewerkt worden met een nieuwe, jongere cast. Wat we precies van de serie mogen verwachten, is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk wanneer de serie op Disney+ verschijnt.

National Treasure 3

Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan een derde film van National Treasure. Daarvoor lijkt Nicolas Cage wel terug te keren. De laatste jaren heeft de filmreeks stilgelegen vanwege het succes van de Marvel-films en Pirates of the Caribbean.